Djeca u podne dočekala Novu godinu

Na kutinskom Trgu dr. Franje Tuđmana kutinski klinci u podne su simbolično dočekali Novu godinu.

 Uz razne zabavne sadržaje djeca su se u prijepodnevnim satima zabavila uz facepainting, likove iz priča i dječje animacije. Iako svi priželjkuju snijeg, vrijeme je na dječjem dočeku bilo osunčano i prilično toplo, tako da je na kutinskom dočeku za djecu bilo i dosta ljudi iz okolice Kutine.

Staru godina ispratili su uz glazbu u pratnji roditelja, djedova i baka. Bilo je prilika i za dobre fotografije na točkama za fotografiranje, tako da je i ovaj doček prošao u znaku zabave uz animaciju za koju je bila zadužena Mirela Piršić.

  Na Trgu dr. Franje Tuđmana sve prisutne pozdravila je zamjenica gradonačelnika Ivana Grdić koja je svoj djeci i njihovim roditeljima, bakama i djedovima, zaželjela sretnu novu 2022. godinu uz obilje zdravlja i sreće.  Baloni, šampanjac za djecu i ostali zabavni rekviziti bili su dio blagdanske atmosfere i najljepših želja.
„Iako je ovo bio dječji doček Nove godine organizacija je bila vrlo izazovna jer se mjere oko pandemije COVID-a 19 mijenjaju. Primjerice prošle godine nije bilo dočeka za djecu. Ove godine to je uspješno organizirano, kao što vidite, na zadovoljstvo najmlađih“, rekla je zamjenica gradonačelnika Ivana Grdić.
  Pozvala je sve građane Kutine koji žele Novu godinu proslaviti na otvorenom na Trg dr. Franje Tuđmana na večerašnji doček uz Tamburaški sastav Šegrte i ugostiteljsku ponudu.