Čestitka načelnika Općine Velika Ludina

Općina Velika Ludina tijekom 2021. godine uložila je mnogo truda kako bi se svim stanovnicima i dalje pružali što kvalitetniji i povoljniji uvjeti života.

Na kraju još jedne specifične godine Općina može biti itekako zadovoljna jer je unatoč  krizi većina planiranih projekata  provedena, no, određeni zbog slabijeg punjenja proračuna nisu završeni, ali se prenosi u proračun za 2022. godinu, tako da sve što je planirano bit će i realizirano, te će se nastaviti daljnji pozitivan razvoj Općine.

 U nadi da ćemo i dalje raditi na dobrobit naših stanovnika, u nadi da će prilike biti bolje, a sa željom da ćemo i dalje biti uspješni u razvoju naše Općine  te u očekivanju Božića i Nove godine, u svoje osobno ime i u ime svojih suradnika svim mještanima Općine Velika Ludina, poslovnim partnerima, prijateljima, svim slušateljima Radio Moslavine i čitateljima Moslavačkog lista, želim blagoslovljen Božić, da ga provedu u ozračju mira i obiteljskog blagostanja te sretnu i uspješnu nadolazeću 2022. godinu!