Čestitka gradonačelnika u povodu Međunarodnog dana osoba s invaliditetom

U povodu Međunarodnog dana osoba s invaliditetom, gradonačelnik Zlatko Babić je udrugama i svim osobama s invaliditetom na području Grada Kutine uputio sljedeću čestitku:

Glavna skupština Ujedinjenih naroda je 1992. godine 03. prosinac proglasila Međunarodnim danom osoba s invaliditetom, dok je Hrvatska treća zemlja u svijetu koja je ratificirala Konvenciju o pravima osoba s invaliditetom, čime je dokazala na spremnost i potrebu hrvatskog društva da osigura jednake mogućnosti osobama s invaliditetom.

Grad Kutina osobama s invaliditetom posvećuje veliku pažnju i nastoji naš grad učiniti mjestom koji će biti po mjeri svakog čovjeka i jednakih mogućnosti za sve. Unatoč Covid-u 19 i promjenama u našem svakodnevnom životu, naš rad za unaprjeđenje položaja osoba s invaliditetom ne prestaje te će se ove godine isplatiti božićnice i osobama s invaliditetom koje primaju osobnu invalidninu s područja Grada Kutine.

Čestitam Vam 3. prosinca, Međunarodni dan osoba s invaliditetom, zahvaljujem na dosadašnjoj suradnji i pozivam da i dalje zajedničkim radom doprinosimo razvoju našega grada.

S poštovanjem,

Gradonačelnik

Zlatko Babić, dipl. ing.