Završena edukacija iz područja “Menadžment volontera” u sklopu programa VC ZSS

Sudjelovanje na drugom modulu edukacije iz područja ‘Menadžment volontera’ u sklopu programa Volonterski centar Zaklada Sandra Stojić Kutina

U ponedjeljak, 15. studeni 2021. godine u prostoru Hrvatskog doma u Garešnici održan je drugi završni modul edukacije ‘Menadžment volontera’ u sklopu programa Volonterskog centra Zaklada Sandra Stojić Kutina. Program financira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike. Voditeljica/trenerica radionice je bila Meditta Hajdinac zajedno s upraviteljicom Zaklade Biserkom Stojić.
Na radionici je sudjelovalo ukupno šest sudionika iz četiri organizacije civilnog društva a tema drugog modula je bila ‘Potvrda o stečenim kompetencijama i promocija potvrde’. Sudionici su nakon saslušanog predavanja i dobivenih informacija na kreativan način sami ispisali Potvrdu o stečenim kompetencijama za postojećeg ili zamišljenog volontera u svojoj organizaciji. Na taj način su aktivno sudjelovali na radionici i pokazali da su usvojili znanje za samostalno izdavanje Potvrde o kompetencijama volontera za određenu svrhu.
Po završetku edukacije svi su dobili Potvrdu o sudjelovanju odnosno o osposobljenosti za Koordinatora volontera.
Svim novim osposobljenim koordinatorima volontera čestitamo i želimo puno sreće i uspjeha u osmišljavanju i provedbi novih volonterskih programa u njihovim organizacijama!