Sportski vikend

Ovog vikenda igraju se redovna prvenstvena kola u natjecanjima rukometaša i nogometaša. Izdvajamo utakmice moslavačkih klubova s kutinskog područja. Rukometaši kutinske Moslavine, članovi Paket 24 Premijer rukometne lige, u subotu, 13. studenoga, gostuju u Bjelovaru kod istoimene momčadi.
Nogometaši kutinske Moslavine, članovi 4. hrvatske nogometne lige Središta Zagreb, gostuju u subotu u Kerestincu kod momčadi „Top“. Juniori i kadeti Moslavine u nedjelju, 14. studenoga, dočekuju momčad Brezovice.
U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi u subotu se u Velikoj Ludini sastaju Sokol i Moslavac iz Popovače. U Sisku će igrati Metalac i Vatrogasac iz Husaina. Voloder i Jelengrad iz Gornje Jelenske su ovo kolo slobodni.
U Drugoj županijskoj nogometnoj ligi u subotu u Kutini igraju Matija Gubec i Metalac iz Međurića. U nedjelju se sastaju Šartovac i Strijelac iz Banove Jaruge, u Jamaricama Dinamo i Moslavina iz Donje Gračenice, u Ilovi Garić i Mladost iz Repušnice, u Gornjoj Gračenici Mladost i Ekonomik iz Donje Vlahiničke, u Potoku Sloga i Lokomotiva iz Kutine te u Osekovu Dinamo i Naftaplin iz Strušca. Sve utakmice počinju u 14 sati.