Sportski rezultati

Proteklog vikenda igrala su se redovna prvenstvena kola u natjecanjima rukometaša i nogometaša. Izdvajamo utakmice moslavačkih klubova s kutinskog područja. Rukometaši kutinske Moslavine gostovali su u Bjelovaru i izgubili rezultatom 30:26. Moslavina je trenutno s 10 bodova na 3. mjestu tablice Paket24 Premijer rukometne lige, grupa B. Iduće subote, 20. studenoga, Moslavina u Kutini dočekuje momčad Zameta iz Rijeke.
Nogometaši kutinske Moslavine gostovali su u Kerestincu i pobijedili momčad „Top“ s 1:4. Moslavina je trenutno s 22 boda na 5. mjestu tablice 4. hrvatske nogometne lige, Središte Zagreb. Uspješni su bili i juniori i kadeti Moslavine. Na domaćem su terenu u Kutini juniori porazili momčad Brezovice s 6:1, a kadeti s 3:0.
U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi moslavački derbi igrao se u Velikoj Ludini. Domaći Sokol je izgubio od Moslavca iz Popovače s 0:1. U Sisku je Metalac s 3:2 porazio Vatrogasca iz Husaina. Momčadi Volodera i Jelengrada iz Gornje Jelenske ovo kolo su bile slobodne. Na tablici vodi BSK iz Budaševa s 34 boda.
U Drugoj županijskoj nogometnoj ligi Matija Gubec je u Kutini izgubio od Metalca iz Međurića s 2:3. Šartovac je s visokih 13:2 pobijedio Strijelca iz Banove Jaruge. U Jamaricama je Dinamo s 1:3 poražen od Moslavine iz Donje Gračenice. U Ilovi je Garić izgubio od Mladosti iz Repušnice s 0:13. U Gornjoj Gračenici su Mladost i Ekonomik iz Donje Vlahiničke igrali neriješeno, 2:2. U Potoku je Sloga izgubila od kutinske Lokomotive s 1:4. U Osekovu je Dinamo bio bolji od Naftaplina iz Strušca s 3:2. Na tablici vodi Mladost iz Gornje Gračenice s 28 bodova, na drugom je mjestu kutinska Lokomotiva s 27 bodova i jednom manje odigranom utakmicom.