Sportski rezultati

Proteklog vikenda igrana su redovna prvenstvena kola u natjecanjima nogometaša. Izdvajamo utakmice moslavačkih klubova s kutinskog područja. Nogometaši kutinske Moslavine na domaćem su terenu pobijedili momčad Mraclina s 3:0. Moslavina je trenutno sa 19 bodova na 6. mjestu 4. hrvatske nogometne lige Središta Zagreb. Juniori i kadeti Moslavine gostovali su u Sesvetskom Kraljevcu kod istoimene momčadi. Juniori su poraženi sa 2:0 dok su kadeti odigrali neriješeno, 2:2.

          U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi u Popovači su Moslavac i Sloga iz Jazavice odigrali neriješeno, 2:2. Neriješeno, 2:2, završila je i utakmica između Volodera i Peščenice. Utakmica na Husainu između Vatrogasca i Sokola iz Velike Ludine nije odigrana zbog pandemije Covida 19. Momčad Jelengrada iz Gornje Jelenske bila je slobodna. Na tablici i dalje vodi BSK iz Budaševa sa 31 bodom.

          U Drugoj županijskoj nogometnoj ligi Lokomotiva je u Kutini sa 2:0 pobijedila Mladost iz Gornje Gračenica. U Donjoj Gračenici Moslavina i Šartovac odigrali su neriješeno, 2:2. U Repušnici je Mladost s visokih 14:0 pobijedila Dinamo iz Jamarica. U Banovoj Jarugi Strijelac je izgubio od Matije Gupca iz Kutine sa 3:5. U Međuriću je Metalac poražen od Naftaplina iz Strušca sa 1:3. U Potoku je Sloga pobijedila Dinamo iz Osekova sa 2:1. Utakmica u Donjoj Vlahiničkoj između Ekonomika i Garića iz Ilove nije odigrana jer gosti nisu doputovali. Na tablici i dalje vodi Mladost iz Gornje Gračenice sa 27 bodova.