Pobjeda Moslavine na domaćem parketu

Proteklog vikenda igrana su redovna prvenstvena kola u natjecanjima rukometaša i nogometaša. Izdvajamo rezultate moslavačkih klubova s kutinskog područja. Rukometaši kutinske Moslavine na domaćem su parketu porazili Dubrovnik sa 35:28. Moslavina trenutno ima 10 bodova i nalazi se na 3. mjestu Paket24 Premijer rukometne lige, grupa B. Iduću utakmicu Moslavina igra 13. studenoga u Bjelovaru protiv istoimene momčadi.

          Nogometaši kutinske Moslavine gostovali su u Velikoj Gorici kod momčadi Gradići i izgubili sa 4:1. Moslavina je sa 16 bodova na 8. mjestu 4. hrvatske nogometne lige, Središte Zagreb. Juniori i kadeti Moslavine igrali su na domaćem terenu protiv momčadi Bistre. Juniori su poraženi sa 1:2, a kadeti su pobijedili sa 1:0.

          U Prvoj županijskoj ligi Voloder je izgubio od TŠK iz Topolovca sa 0:2. Dinamo je u Odri poražen od Moslavca iz Popovače sa 0:2. U Gornjoj Jelenskoj Jelengrad je izgubio od Pešćenice sa 3:5. U Novskoj je Sloga iz Jazavice porazila Vatrogasca iz Husaina sa 5:0. Utakmica u Velikoj Ludini između Sokola i Radnika iz Majura nije odigrana. Odgođena jer je je nekolicina igrača Sokola bila pozitivan na Covid 19. Na tablici vodi BSK iz Budaševa sa 28 bodova.

          U Drugoj županijskoj nogometnoj ligi Matija Gubec je u Kutini izgubio od Moslavine iz Donje Gračenice sa 1:3. U Strušcu je Naftaplin porazio Strijelca iz Banove Jaruge sa 4:3. Šartovac je izgubio od Mladosti iz Repušnice sa 1:4. U Jamaricama je Dinamo izgubio od Ekonomika iz Donje Vlahiničke sa 0:7. U Ilovi je Garić izgubio od kutinske Lokomotive sa 0:11. U Gornjoj Gračenici je Mladost bila bolja od Sloge iz Potoka sa 4:2. U Osekovu je Dinamo poražen od Metalca iz Međurića sa 0:2. Na tablici sa 27 bodova vodi Mladost iz Gornje Gračenice.