Otvoren SPAR supermarket u Popovači

Najnoviji SPAR supermarket otvoren je danas u Popovači. Na atraktivnoj lokaciji u samom središtu grada, u Kutinskoj ulici 16, SPAR Hrvatska nastavio je sa širenjem svoje prodajne mreže.

Moderni SPAR objekt, na gotovo 1300m2 izgrađen je prema najnovijim i najvišim tehnološkim standardima, a radi se o investiciji vrijednoj više od 35 milijuna kuna. Ovim je otvorenjem posao dobilo 25 novih, lokalnih djelatnika koji će biti na usluzi svim stanovnicima ovoga kraja.

Supermarket je niknuo u manje od 6 mjeseci, a svečano su ga otvorili gradonačelnik Josip Mišković, predsjednik Uprave SPAR Hrvatska Helmut Fenzl, direktor prodaje SPAR supermarketa David Korošec, regionalni voditelj Domino Ćosić te voditeljica trgovine Anita Toromanović.

Povodom otvorenja, tijekom čitavog dana na parkirališnom prostoru uz supermarket organiziran je besplatan lunapark i ostali zabavni sadržaji za djecu. Dobra praksa doniranja, nastavljena je i ovom prilikom kada je donirana vatrogasna oprema Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Popovača u iznosu od 20.000 kuna, što će im olakšati rad u uvjetima gašenja požara.

Otvorenje SPAR supermarketa značajno će unaprijediti trgovačku ponudu Popovače, jer je od sada na raspolaganju raznovrsna SPAR ponuda, koja uključuje brojne proizvode SPAR robnih marki te široki izbor prehrambenih i neprehrambenih proizvoda visoke kvalitete. U ponudi novog SPAR supermarketa u Popovači nalazi se preko 10.000 proizvoda.

Posebnost ovog, najmodernijeg SPAR supermarketa su odjel mesnice i ribarnice sa svježom ribom, toploteka sa širokim izborom gotovih jela. Uz bogatu SPAR ponudu prehrambenih i neprehrambenih namirnica i artikala, posebnost ovog supermarketa je i bogat božićni asortiman obzirom da ulazimo u predblagdanski period. Radi još boljeg iskustva i jednostavnije kupovine kupcima su na raspolaganju četiri samoposlužne blagajne unutar dućana te čak 90 parkirnih mjesta, od čega 6 invalidskih i 4 obiteljskih parkirnih mjesta.

Radno vrijeme SPAR supermarketa u Popovači je od ponedjeljka do subote od 7 do 21 sat, a nedjeljom od 8 do 15 sati.