65. obljtenica braka Jule i Antuna Honca

Jula i Antun Honc u kuitnskoj crkvi sv. Marije snježne obnovili su bračne zavjete o 65. obljetnici braka na ceremoniji koju je vodio njihov unuk vlč. Anđelo Mali.
Jula i Antun vjenačali su se na Antunov rođendan 17. studenog 1956. godine u Pakracu. Vršnjaci su se u ranoj mladosti zaljubili. Vjenačali su se mladi i zajedno proveli cijeli život. I danas sa 86 godina života vole se kao i na početku braka. „Ljubav i razumijevanje. To je dovoljno. Onda se sve može i kad je lijepo i kad je bilo teško. Ovih 65 godina brzo je prošlo u slozi i ljubavi. Kao da je bilo jučer.“, govore Jula i Anto. Neizmjerno su ponosni i sretni zbog svoje brojne obitelji, a velika je i posebna radost što su zavjete obnovil pred unukom Anđelom. Imaju dvoje djece, pet unučati i osmero praunuka.
Brčne zavjete su obnovili pred unukom, vlč. Anđelom Malym. „Kad su baka i deda slavili zlatni pir, 50. godišnjicu braka, pitao samo dedu što je to ljubav? Tako je, kako je, odgovorio je deda. To je tako, ljubav je ljubav, ona se živi i sve nadilazi. Baka i deda i danas svjedoče tu ljubav i kako se za 65. obljetnicu kaže da je to kameni pir i njihova je ljubav postala čvrsta kao kamen. Oni i danas, svakog dana svjedoče tu ljubav i učvršćuju ju s vjerom u Boga i božjim blagoslovom.“ Rekao je vlč. Anđelo i u ime cijele obitelji zahvalio baki i dedi na ljubavi koju su nesebično dijelili sa svojom obitelji, jer to je kamen na kojem se gradi obitelj i zajedništvo.