Sportski vikend – rezultati

Proteklog vikenda igrala su se redovna prvenstvena kola u natjecanjima rukometaša i nogometaša. Rukometaši kutinske Moslavine gostovali su u Našicama i od domaće momčadi Nexe izgubili s 32:20. Moslavina je trenutno sa 6 bodova na 4. mjestu tablice Paket24 Premijer rukometne lige, grupa B.

          Nogometaši kutinske Moslavine izgubili su na domaćem terenu od momčadi Tigar iz Svete Nedjelje s 0:1. Moslavina je trenutno s 15 bodova na 8. mjestu 4. hrvatske nogometne lige Središta Zagreb. Juniori i kadeti Moslavine gostovali su u Zagrebu kod momčadi Španskog. Juniori su izgubili s 3:0 dok su kadeti pobijedili sa 1:3.

           U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi Radnik je u Majuru pobijedio Voloder s 3:2. Na Husainu je Vatrogasac izgubio od Jelengrada iz Gornje Jelenske s 2:5. U Popovači je Moslavac izgubio s 0:1 od Slavonca iz Lipovljana. U Sunjskoj Gredi Sunjski je poražen od Sokola iz Velike Ludine s 3:4. Na tablici vodi BSK iz Budaševa s 22 boda.

          U Drugoj županijskoj nogometnoj ligi u Kutini se igrao gradski derbi, Lokomitiva je s 4:3 pobijedila Matiju Gupca. U Donjoj Vlahiničkoj Ekonomik i Naftaplin su odigrali neriješeno, 2:2. U Gornjoj Gračenici je Mladost s visokih 16:0 pobijedila Dinamo iz Jamarica. U Potoku je Sloga izgubila od Šartovca s 2:8. U Repušnici su Mladost i Metalac iz Međuriću igrali neriješeno, 3:3. U Ilovi je Garić izgubio od Dinama iz Osekova s 1:3. Utakmica u Donjoj Gračenici između Moslavine i Strijelca iz Banove Jaruge nije odigrana jer gosti nisu doputovali na utakmicu. Na tablici vodi Mladost iz Gornje Gračenice sa 18 bodova.