Skupština RK Moslavine

Na redovnoj Izbornoj Skupštini RK Moslavine izabrano je novo vodstvo Kluba u sljedećem mandatnom razdoblju od 4 godine. Za Predsjednika je izabran Mijo Šepak koji je i do sada bio na čelu Kluba. Uz Predsjednika, izabrani su i članovi Upravnog Odbora:  Zlatko Babić, Boris Mesarić, Ivica Glibo, Ivan Crnac, Renato Habek i Tomislav Kojundžić.

Na Skupštini je istaknuto kako je unatoč velikim problemima uzrokovanih globalnom krizom te pandemijom COVID 19  i potresima,    Rukometni Klub Moslavina svih ovih godina ustrajao na svom zacrtanom cilju, ulasku u Premijer ligu. Predanim radom, poboljšavanjem kvalitete rada, igračkog i stručnog kadra  te velikim zajedništvom svih u Klubu, a nadasve pobjedama u odlučujućim utakmicama, u lipnju 2020. godine je ostvaren  ulazak  u Premijer ligu .
Velike riječi zahvale upućene su svim igračima i stručnom osoblju, dosadašnjim članovima UO, roditeljima svih mlađih i starijih selekcija  te sponzorima na nesebičnom zalaganju i pomoći u radu Kluba. Posebne zahvale upućene su i vjernim navijačima zbog strpljivosti i velike podrške u ova teška vremena. U 5. kolu Paket24 Premijer lige RK Moslavina gostuje u Našicama kod RK Nexe već idućeg vikenda gdje očekujemo jednako veliku borbu na terenu kao i do sada. (www.kutina.hr)