Aktivnosti DND-a u sklopu Dječjeg tjedna

Društvo naša djeca nizom aktivnosti obilježava Dječji tjedan, a tradicionalna biciklijada koja se održava u sklopu Dječjeg tjedna ove je godine odgođena na sljedeći tjedan te će se za učenike od 1.- 4. razreda održati 13.10 u 16 sati na poligonu HAK-a.
 

Danas (7.10.) od 18 sati u svom novom prostoru u Ul. kralja Petra Krešimira 27 organiziraju likovne radionice za djecu uz ograničeni broj sudionika zbog epidemiološkoh mjera, a radionice vodi predsjednica DND-a Kutina, Vlatka Vidiček Dam.
  

U subotu 9. 10. organiziraju dramske radionice za djecu, također uz poštivanje epidemiološkoh mjera. Radionice vode Helena Ćosić i Snježana Krpes, a ogledni sat za djecu od 6- 15 godina je u 10 sati, također u prostoru Kralja P. K. IV 27.

 U sklopu obilježavanja dječjeg tjedna djeca su održala i tradicionani razgovor s gradonačelnikom koji je ove godine umjesto u Gradskoj vijećnici održan u Domu kulture. Bila je to prilika upoznati se s radom Dječjeg Gradskog vijeća, te postaviti pitanja gradonačelniku vezana uz unaprijeđenje života djece u gradu.