Sportski vikend – rezultati

Proteklog vikenda igrala su se redovna prvenstvena kola u natjecanjima rukometaša i nogometaša. Izdvajamo rezultate moslavačkih klubova s kutinskog područja. Rukometaši kutinske Moslavine gostovali su u Rijeci i od momčadi Zameta izgubili sa 34:20. Moslavina je sa 4 boda na 4 mjestu na tablici Paket24 Premijer rukometne lige, grupa B. Iduće subote, 2. listopada, Moslavina u Kutini dočekuje rukometaše Sesveta.

          Nogometaši kutinske Moslavine, članovi 4. nogometne lige Središta Zagreb, sa 1:0 porazili su gostujuću momčad Save iz Rugvice. Juniori Moslavine gostovali su u Sisku kod Segeste i izgubili sa 5:0. Priliku za revanš imaju već u srijedu, 29. rujna, kada u Kutini protiv Segeste igraju kup utakmicu.

          U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi Frankopan je u Galdovu sa 3:0 pobijedio Voloder. Na Husainu je Vatrogasac sa 2:1 bio bolji od Pešćenice. Moslavac je u Popovači sa 3:0 porazio TŠK iz Topolovca. U Budaševu je BSK sa 9:0 pobijedio Jelengrad iz Gornje Jelenske. Sokol iz Velike Ludine bio je slobodan. Na ljestvici vodi BSK sa 16 bodova.

          U Drugoj županijskoj nogometnoj ligi Lokomotiva je u Kutini sa 3:0 pobijedila Metalca iz Međurića. U Ilovi je Garić izgubio od Šartovca sa 2:4. U Gornjoj Gračenici je Mladost pobijedila Matiju Gupca iz Kutine sa 2:1. U Potoku je Sloga porazila Naftaplin iz Strušca sa 1:0. U Repušnici je Mladost pobijedila Moslavinu iz Donje Gračenice sa 3:1. U Jamaricama je Dinamo porazio Dinama iz Osekova sa 3:1. U Donjoj Vlahiničkoj utakmica između Ekonomika i Strijelca iz Banove Jaruge nije odigrana zbog nedolaska gostiju. Na tablici vodi Mladost iz Gornje Gračenice sa 15 bodova.