„Nešto drugo“ – promocija knjige Nastje Kulović

U Knjižnici i čitaonici Kutina jučer je održana promocija knjige mlade spisateljice Nastje Kulović pod nazivom „Nešto drugo“. Nakon promocije knjige „Kud si krenula“ koju je ova autorica rođena u Sisku održala prošle godine, čitatelji i ljubitelji proze ove mlade spisateljice dočekali su i novu knjigu. U Knjižnici i čitaonici Nastju je pozdravila ravnateljica Knjižnice, Suzana Pomper, koja je razgovarala s autoricom u ugodnom okruženju dvorišta kutinske knjižnice.

„Nešto drugo“ priča je o ljubavi, a priča o ljubavi sve je osim jednostavne priče. Ona ima tisuću lica, oblika i pojavnosti koje pronalazimo i u knjizi „Nešto drugo“. Možda upravo čitajući ovu knjigu pronađemo sličnost vlastitih iskustava i promišljanja o ljubavi koja se provlači kroz sve sfere našeg života. Autorica se ne libi govoriti o vlastitim osjećajima i iskustvima, likovima iz njezinog života, te pruža osjećaj želje za promišljanjem o ljubavi u našim životima.


  Posjetitelji promocije imali su prilike razgovarati sa simpatičnom spisateljicom koja je kupcima knjige napisala i posvete s puno ljubavi.
  

Promociji knjige prisustvovala je pomoćnica pročelnika za društvene djelatnosti, Kornelija Marošević.