DVD Donja Gračenica organiziralo druženje sudionika na Vatrogasnim olimpijadama

Dobrovoljno vatrogasno društvo Donja Gračenica organiziralo je druženje članova koji su sudjelovali na Vatrogasnim olimpijadama.

Okupljene članove i goste pozdravio je predsjednik Društva Božidar Šuto podsjetivši na uspjehe koje je DVD Donja Gračenica ostvario na Vatrogasnim olimpijadama u Čehoslovačkoj- Brno 1973., Italiji- Trento 1977., Finskoj- Kuopio 2001., Češkoj- Ostrava 2009. i Francuskoj- Mulhouse 2013. godine. „Dobrovoljno vatrogasno društvo Donja Gračenica iznimno se ponosi bogatom tradicijom zapaženih sudjelovanja na svim razinama vatrogasnih natjecanja. Kroz dugu povijest aktivnog djelovanja Društvo bilježi odlične rezultate na regionalnim, državnim i međunarodnim takmičenjima. Radimo kvalitetno ne samo u operativnom dijelu, do kraja godine očekujemo aktivnih deset ekipa. Ženska A i muška B ekipa u rujnu odlaze na državno natjecanje i nadamo se plasmanu na međunarodno“- naglasio je Šuto.

Čestitke na dosadašnjem radu i uspjeh u budućem DVD-u Donja Gračenica su među ostalim uzvanicima poželjeli gradonačelnik Josip Mišković, predsjednik Županijske Vatrogasne zajednice Mijo Brlečić te predsjednik VZ Grada Popovače Zvonimir Kondres.