Kinološko društvo Popovača dodijelilo diplome polaznicima tečaja poslušnosti pasa

Kinološko društvo Popovača u suradnji s Gradom Popovača, po završetku tečaja poslušnosti pasa, organiziralo je dodjelu diploma polaznicima tečaja. Voditelj tečaja, licencirani trener športsko-radne kinologije Kruno Valušek, tijekom 25 sati poučio je polaznike o odgoju i socijalizaciji pasa.

„Na tečaju je sudjelovalo 10 polaznika, a najuspješniji su bili Gordana Sedlar i pas Ben.“ – istaknulo je vodstvo društva zahvalivši Gradu na suradnji i sufinanciranju 50% cijene tečaja.

Diplome i nagrade polaznicima, uz predsjednika društva Ivicu Ruka, dodijelio je zamjenik gradonačelnika Lovro Miklaužić. Tom prilikom zamjenik gradonačelnika pohvalio je aktivnosti društva te poručio kako će Grad i gradska Turistička zajednica i dalje podupirati djelatnost društva te sukladno mogućnostima i sufinancirati iste.  Među njima, svakako će biti i Revija pasa koja se planira organizirati početkom rujna.

S obzirom na to da postoji velik interes za novim tečajem poslušnosti, po zaprimanju dovoljnog broja sudionika, Kinološko društvo planira i ponovnu organizaciju ovog edukativnog događaja.