Još jedna uspješna akcija cijepljenja u Kutini

Zavod za javno zdravstvo Sisačko-moslavačke županije organizirao je u srijedu 21. srpnja u prostoru epidemiološke ambulante Doma zdravlja Kutina javnozdravstvenu akciju cijepljenja protiv zarazne bolesti COVID-19. Interes građana za ovu akciju bio je dobar pa organizatori ističu zadovoljstvo činjenicom da ih je ukupno cijepljeno oko 140 osoba, od čega 100-tinjak prvom dozom, a 40-ak drugom, a korišteno je cjepivo Pfizer, potvrdila je dr. Marija Starčević, voditeljica epidemiološke službe u Kutini. 

Zavod s cijepljenjem u Kutini nastavlja sljedeću srijedu, 28. srpnja, u vremenu od 8 do 10 sati. U međuvremenu cijepljenje je u subotu organizirano od 9-13 sati u OŠ 22.lipnja u Sisku, a započelo je i cijepljenje po naseljima putem mobilnog cjepnog punkta Anticovid vaccinibusa.

„Na cijepljenje mogu doći samo pacijenti koji imaju zdravstveno osiguranje Republike Hrvatske, bez naručivanja. Preporuka je da se pacijenti koji su preboljeli COVID 19 cijepe 3-6 mjeseci nakon preboljenja bolesti.“ – poručuju iz županijskog Zavoda za javno zdravstvo.