Sportski rezultati

Proteklog vikenda odigrana su redovna prvenstvena kola u natjecanjima rukometaša i nogometaša. Izdvajamo utakmice moslavačkih klubova s kutinskog područja. Rukometaši kutinske Moslavine gostovali su u Samoboru kod prvoplasiranog Rudara i izgubili rezultatom 28:25. Moslavina je sa 41 bodom na drugom mjestu Prve hrvatske rukometne lige Sjever, iza prvoplasiranog Rudara koji ima 48 bodova. Prvenstvo se nastavlja u subotu, 5. lipnja. Moslavina u velikoj dvorani Sportskog centra u Kutini dočekuje momčad Vidovca.

          Nogometaši kutinske Moslavine bili su domaćini momčadi Gradići iz Velike Gorice i izgubili rezultatom 0:3. Moslavina je sa 42 boda na 7. mjestu 4. hrvatske nogometne lige Središte Zagreb. Utakmica juniora i kadeta Moslavine je odgođena.

          U Prvoj županijskoj ligi Vatrogasac je u Husainu izgubio od Sokola iz Velike Ludin sa 1:3. Topusko je porazilo Moslavac iz Popovače sa 6:0. U Novskoj je Libertas sa 5:0 pobijedio momčad Volodera. U Osekovu je Dinamo izgubio od Pešćenice sa 1:4. Na tablici vodi Libertas sa 63 boda.

          U Drugoj županijskoj nogometnoj ligi u Kutini je Matija Gubec porazio Ekonomik iz Donje Vlahiničke sa 4:3, a Lokomotiva Dinamo iz Jamarica sa 6:0. U Potoku je Sloga bila bolja od Naftaplina iz Strušca sa 3:0. U Ilovi je Garić izgubio od Jelengrada iz Gornje Jelenske sa 1:4. U Međuriću je Metalac pobijedio Moslavinu iz Donje Gračenice sa 3:2. U Banovoj Jarugi je Strijelac izgubio od Mladosti iz Gornje Gračenice sa 2:3. Na tablici vodi Jelengrad sa 58 bodova.

          Nogometaši nastavljaju prvenstveno natjecanje već u četvrtak, 3. lipnja, na blagdan Tijelova.