Rzultati nogometnih utakmica

Proteklog vikenda odigrano je redovno prvenstveno kolo u natjecanju nogometaša. Izdvajamo utakmice moslavačkih klubova s kutinskog područja. Nogometaši kutinske Moslavine na domaćem terenu u Kutini s visokih 6:0 pobijedili su momčad Straže iz Huma na Sutli. Moslavina je sa 46 bodova na 6. mjestu 4. hrvatske nogometne lige Središte Zagreb. Juniori i kadeti Moslavine igrali su protiv Mladosti iz Petrinje. Juniori su odigrali neriješeno, 2:2, a kadeti su pobijedili sa 4:0.
U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi Sokol iz Velike Ludine gostovao je u Galdovu i izgubio od Frankopana sa 4:0. Moslavac iz Popovače gostovao je u Topolovcu i od TŠK izgubio također sa 4:0. Na Husainu je Vatrogasac pobijedio Voloder sa 4:1. Dinamo iz Osekova je bio slobodan. Na tablici vodi Libertas iz Novske sa 69 bodova.
U Drugoj županijskoj nogometnoj ligi Matija Gubec je u Kutini pobijedio Moslavinu iz Donje Gračenice sa 8:1. U Potoku je Sloga sa 1:0 pobijedila Ekonomik iz Donje Vlahiničke. U Šartovcu je domaći Šartovac izgubio od Jelengrada iz Gornje Jelenske sa 1:2. U Ilovi su Garić i Dinamo iz Jamarica odigrali neriješeno 3:3. U Kutini je Lokomotiva sa 10:3 bila bolja od Strijelca iz Banove Jaruge. Na tablici vodi Jelengrad sa 64 boda.