Dodijeljene nagrade i priznanja najuspješnijim učenicima i mentorima

Grad Kutina organizirao je prijem za najuspješnije učenike i mentore u pedagoškoj godini 2020./2021., osnovnih i srednjih škola s područja Kutine.

 Primanje je otvorila voditeljica Koordinacije Kutina grad prijatelj djece Renata Vlahek, nakon čega se učenicima i njihovim mentorima obratio gradonačelnik Zlatko Babić.

Učenici i mentori usprkos godini pandemije potrudili su se sudjelovati na natjecanjima pri čemu su Kutinčani odnijeli i brojna priznanja i prva mjesta u županiji, kao i uspješna sudjelovanja na državnoj razini. Nesretne okolnosti poput COVID-a i potresa u našoj županiji nisu ih obeshrabrili u učenju, što je dalo rezultate koji su tim važniji i veći. Treba reći da su nagrade primili i učenici Osnovne glazbene škole i drugih područja kulture.
 

Nagrade i priznanja učenicima i mentorima uručili su gradonačelnik Zlatko Babić i potpredsjednik Gradskog vijeća Ivica Glibo.

U glazbenom dijelu programa nastupili su Marko Peštaj, Roko Dokmanić i Juraj Pokrivač, učenici Osnovne glazbene škole Borisa Papandopula.


„Ovim putem čestitam svim nagrađenim učenicima, ali i njihovim mentorima. Posebno sam ponosan na sva dostignuća naših najmlađih sugrađana te me raduju svi njihovi uspjesi. Odgajitelji i učitelji rade izniman posao, a kada i uz to sve budu mentori i izdvajaju svoje dodatno vrijeme i trud za naše najmlađe, to ne smije proći nezapaženo i bez pohvale“, rekao je gradonačelnik Babić čestitajući svima na trudu i uspjesima. U nastavku pogledajte neke od fotografija s dodjele priznanja.