Sportski rezultati

Ovog vikenda nastavljaju se prvenstvena natjecanja u ligama rukometaša i nogometaša. Izdvajamo utakmice moslavačkih klubova s kutinskog područja. Rukometaši kutinske Moslavine, u subotu, 22. svibnja, na domaćem parketu igraju važnu utakmicu protiv KTC-a iz Križevaca, direktnog konkurenta za osvajanje drugog mjesta na tablici. Moslavina je, naime, trenutno sa 37 bodova na drugom mjestu tablice Prve hrvatske rukometne lige Sjever, iza prvoplasiranog Rudara iz Samobora sa 44 boda. KTC iz Križevaca je treći na tablici, ima 35 bodova i jednu manje odigranu utakmicu. Rezultat subotnje utakmice Moslavine i KTC odlučuje o poretku na tablici tih dviju momčadi.

          Nogometaši kutinske Moslavine, u sklopu 4. hrvatske nogometne lige Središte Zagreb, gostuju u Laduču kod momčadi Sutle. Juniori i kadeti Moslavine u nedjelju, 23. svibnja, dočekuju momčad Trešnjevke iz Zagreba.

          U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi u subotu se sastaju u Husainu Vatrogasac i Frankopan iz Galdova, u Velikoj Ludini Sokol i Libertas iz Novske, u Selima Hajduk i Voloder te u nedjelju u Osekovu igraju Dinamo i Moslavac iz Popovače.

          U Drugoj županijskoj nogometnoj ligi u nedjelju se sastaju u Strušcu Naftaplin i Mladost iz Gornje Gračenice, u Jamaricama Dinamo i Strijelac iz Banove Jaruge, u Donjoj Gračenici Moslavina i Lokomotiva iz Kutine, u Gornjoj Jelenskoj Jelengrad i Metalac iz Međurića, u Donjoj Vlahiničkoj Ekonomik i Garić iz Ilove i u Potoku Sloga i Šartovac. Ovo kolo je slobodna momčad Matije Gupca iz Kutine.