Sportski rezultati

Proteklog vikenda odigrana su redovna prvenstvena kola u natjecanjima nogometaša. Izdvajamo utakmice moslavačkih klubova s kutinskog područja. Nogometaši kutinske Moslavine gostovali su u Hrastju kod momčadi Croatije i pobijedili sa 1:2. Moslavina je trenutno sa 36 bodova na 7. mjestu 4. hrvatske nogometne lige Središte Zagreb. Juniori i kadeti Moslavine gostovali su u Zagrebu kod Trešnjevke. Juniori su odigrali neriješeno, 2:2, dok su kadeti pobijedili sa 0:3. U zbirnom poretku juniori i kadeti su vodeća momčad na tablici.

          U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi Voloder je sa 2:0 pobijedio BSK iz Budaševa koji je i dalje sa 47 bodova vodeći na tablici. U Popovači su Moslavac i Metalac iz Siska odigrali neriješeno, 1:1. U Velikoj Ludini je Sokol sa 4:2 pobijedio Slogu iz Jazavice. Na Husainu je Vatrogasac sa 2:1 bio bolji od Topuskog. Dinamo iz Osekova zbog korone nije igrao svoju utakmicu protiv Frankopana iz Galdova.

          U Drugoj županijskoj ligi Garić je u Ilovi poražen od Šartovca sa 1:9. U Međuriću su Metalac i Sloga iz Potoka odigrali neriješeno, 3:3. U Banovoj Jarugi je Strijelac sa 1:2 izgubio od Ekonomika iz Donje Vlahiničke. U Jamaricama je Dinamo sa 1:3 izgubio od Moslavine iz Donje Gračenice. U Gornjoj Gračenici je Mladost izgubila sa 0:3 od Jelengrada iz Gornje Jelenske koji je sa 48 bodova i dalje vodeći na tablici. Utakmica u Kutini između Matije Gupca i Naftaplina iz Strušca prekinuta je u 43. minuti zbog napada gostujućih igrača na suca. O njenom ishodu odlučivat će povjerenik lige.