Krajem svibnja očekuje se završetak sanacije mosta na Kutinici

Sanacija mosta iznad Kutinice u središtu Kutina na frekventnom križanju državne ceste D-45 bit će završena do 22. svibnja, najavljeno je to na konferenciji za novinare prilikom obilaska radove rekonstrukcije mosta.
Gradonačelnik Kutine zahvalio je na razumijevanju i suradnji Hrvatskim cestama u još jednom projektu na dobrobit građana Kutine.

Zlatko Babić, gradonačelnik Kutine

Goran Puž, predstojnik Ureda Uprave Hrvatskih cesta d.o.o. dodao je kako Hrvatske ceste nastoje udovoljiti potrebama svih građana u Hrvatskoj te se kod ovakvih rekonstrukcija obavezno grade pješačke i biciklističke staze kako bi se pješaci i biciklisti odvojili od prometa motorni vozila, a to je osobito bilo važno na ovom mostu i križanju u središtu Kutine.

Goran Puž, predstojnik Ureda Uprave Hrvatskih cesta d.o.o.

Obilazeći radove na mostu gradonačelnik Kutine i predstavnici Hrvatskih cesta izrazili su zadovoljstvo dosad obavljenim radovima i njihovim napretkom te su zaključili kako se završetak rekonstrukcije očekuje za 20-ak dana. Pri tome su zahvalili svim sudionicima u prometu na dosad iskazanom strpljenju i oprezu te su ih pozvali da i dalje budu oprezni prilikom prometovanja u zoni radova na križanju i mostu.