U Popovači uskoro edukacija “Menadžment volontera”

Volonterski centar Zaklada Sandra Stojić poziva sve zainteresirane na edukaciju „Menadžment volontera“ koja će se održati u Gradskoj vijećnici u Popovači. I.modul na rasporedu je 21. i 22. travnja u vremenu od 17-19 sati, a II.modul 28. travnja u isto vrijeme.

Prijave su otvorene do 16. travnja, a prijaviti se možete  na e-mail: lvc.zss.kt@gmail.com ili porukom u inbox profila Volonterskog centra, kako bi dobili prijavnicu koju je potrebno ispuniti.

Cilj edukacije je pružiti znanja i vještine potrebnih za organiziranje kvalitetnih volonterskih programa. Edukacija je namijenjena svim organizacijama civilnog društva koje uključuju ili žele uključiti volontere u svoje aktivnosti, odnosno onima koje žele preuzeti tu ulogu. Stjecanjem osnovnih znanja iz menadžmenta volontera po završetku edukacije biti će osposobljeni za organizaciju volonterskih aktivnosti.

Edukacija obuhvaća izobrazbu organizatora volontiranja na temu menadžmenta volontera i osposobljavanje za koordinatora volontera, izdavanje potvrda o kompetencijama stečenima volontiranjem i promociju potvrde.