Sportski rezultati

Proteklog vikenda odigrana su redovna prvenstvena kola u natjecanju nogometaša. Izdvajamo utakmice moslavačkih klubova s kutinskog područja. Zbog praznika sve utakmice odigrane su u subotu, 3. travnja. Nogometaši kutinske Moslavine gostovali su u Svetom Ivanu Zelini i pobijedili domaću momčad Zeline sa 1:2. Moslavina je trenutno sa 25 bodova na 12. mjestu tablice 4. hrvatske nogometne lige Središte Zagreb. Kadeti Moslavine bili su domaćini na gradskom stadionu u Kutini i pobijedili su momčad Libertasa iz Novske sa 3:1.
U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi Voloder je izgubio od Radnika iz Majura sa 1:2. Istim rezultatom, 1:2, poražen je i Moslavac u Popovači od gostiju iz Peščenice. U Velikoj Ludini Sokol je porazio Lekenik sa 5:3. U Husainu je Vatrogasac bio bolji od Sloge iz Jazavice sa 4:1. U Novskoj je Libertas pobijedio sa 3:0 Dinamo iz Osekova. Na tablici vodi BSK iz Budaševa sa 41 bodom.
U Drugoj županijskoj nogometnoj ligi Metalac je u Međuriću sa 7:0 bio bolji od Naftaplina iz Strušca. U Kutini je Lokomotiva pobijedila Garić iz Ilove 3:1. U Banovoj Jarugi su Strijelac i Matija Gubec iz Kutine odigrali neriješeno, 2:2. Neriješeno je bilo i u Gornjoj Gračenici, Mladost – Šartovac, 1:1. U Jamaricama je Dinamo sa 2:4 izgubio od Sloge iz Potoka. Jelengrad je sa 2:1 porazio Ekonomika iz Donje Vlahiničke te i dalje sa 33 boda vodi na tablici.