Sportski rezultati

Proteklog vikenda odigrana su redovna prvenstvena kola u natjecanjima nogometaša. Izdvajamo utakmice moslavačkih klubova s kutinskog područja. Nogometaši kutinske Moslavine bili su domaćini momčadi Dinamu iz Odranske Obriježi i odigrali neriješeno, 1:1. Moslavina je trenutno sa 33 boda na 8. mjestu tablice 4. hrvatske nogometne lige Središte Zagreb. Juniori i kadeti Moslavine na domaćem su terenu igrali protiv Prigorja iz Žerjavinca. Juniori su pobijedili sa 4:0, a kadeti sa 6:0.
U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi u Novskoj je Libertas sa 4:1 porazio Vatrogasca iz Husaina. U Osekovu je Dinamo poražen sa 2:4 od TŠK iz Topolovca. U Sisku je Metalac pobijedio Sokola iz Velike Ludine sa 4:2. U Budaševu je BSK sa 7:1 bio bolji od Moslavca iz Popovače. Sloga iz Jazavice je sa 2:0 pobijedila Volodera. Na tablici je prvi BSK sa 47 bodova.
U Drugoj županijskoj nogometnoj ligi u Kutini je Matija Gubec sa 7:1 bio bolji od Garića iz Ilove. U Strušcu je Naftaplin sa 3:0 porazio Moslavinu iz Donje Gračenice. U Gornjoj Jelenskoj Jelengrad je sa 9:0 pobijedio Dinama iz Jamarica. U Donjoj Vlahiničkoj Ekonomik i Mladost iz Gornje Gračenice odigrali su neriješeno, 2:2. U Potoku je Sloga sa 0:3 izgubila od kutinske Lokomotive. U Šartovcu je Šartovac sa 3:0 svladao Metalca iz Međurića. Na tablici vodi Jelengrad sa 45 bodova.