Sportski vikend

Ovog vikenda nastavljaju se prvenstvena natjecanja u ligama rukometaša i nogometaša. Izdvajamo utakmice moslavačkih klubova. Rukometaši kutinske Moslavine u subotu, 20. ožujka, gostuju u Požegi kod istoimene momčadi. Moslavina je trenutno sa 26 bodova na 3. mjestu iza vodećeg Rudara iz Samobora sa 34 i KTC iz Križevaca sa 27 bodova. Moslavina ima jednu manje odigranu utakmicu. Riječ je o gostujućoj utakmici protiv Dugog Sela koja je na rasporedu u srijedu, 24. ožujka.
Nogometaši kutinske Moslavine u sklopu 4. hrvatske nogometne lige Središte Zagreb gostuju u nedjelju, 21. ožujka, u Odri kod istoimene momčadi. Juniori i kadeti Moslavine na stadionu u Kutini u nedjelju dočekuju ZET iz Zagreba.
Nastavlja se natjecanje u prvoj i drugoj županijskoj nogometnoj ligi. U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi u subotu se u Popovači sastaju Moslavac i Radnik iz Majura. U nedjelju u Osekovu igraju Voloder i Sokol iz Velike Ludine, u Budaševu se sastaju BSK i Vatrogasac iz Husaina, a u Selima Hajduk i Dinamo iz Osekova.
U Drugoj županijskoj nogometnoj ligi u nedjelju se sastaju u Strušcu Naftaplin i Matija Gubec iz Kutine, u Potoku Sloga i Metalac iz Međurića, u Donjoj Vlahiničkoj Ekonomik i Strijelac iz Banove Jaruge, u Gornjoj Jelenskoj Jelengrad i Mladost iz Gornje Gračenice te u Donjoj Gračenici Moslavina i Dinamo iz Jamarica.