Obilazak tijeka radova na Gojlu

U naselju Gojlo 84 kućanstva moći će se priključiti na vodovod koji je u izgradnji. U tijeku je izvođenje radova na kućnim priključcima.
„Obišli smo lokacije izgradnje vodovoda u naselju Gojlo i Ilova koje uključuje izvedbu sveukupno 396 priključaka, u naselju Gojlo 84, a u naselju Ilova 312. U tijeku je izvedba kućnih priključaka od kojih je u Gojlu trenutno izvedeno 40 komada, a radovi teku po planu“ rekla je Mirela Periša iz Moslavine d.o.o.
 Tijek radova s direktorom Moslavine d.o.o. Mijom Šepakom obišao je i gradonačelnik Zlatko Babić s pročelnikom za komunalni sustav Eduardom Gelešićem, a s njima je bio i predsjednik VMO Gojlo, Zoran Španiček.

„Radovi u projektu Aglomeracije teku na više lokacija, u centru Kutine, Ilovoj i Repušnici te iz dana u dan vidimo napredak. Kako se radovi na pojedinom gradilištu približavaju kraju, tako se otvara novo gradilište i kreću radovi u skladu s vremenom. Ovim putem pozivam sve naše sugrađane da što prije podnesu zahtjeve za priključenjem na vodovode i kanalizacije koje su u izgradnji“, rekao je gradonačelnik Zlatko Babić. (kutina.hr)