Izvođenje radova u sklopu Aglomeracije Kutina

U tijeku je izvođenje radova u projektu Aglomeracije koji teki na više lokacija na području grada Kutine, u Ulici kralja Zvonimira, Ulici Ruđera Boškovića, Ulici Miroslava Krleže, Ulici A.B. Šimića te Kanalizacija u Fumićevoj ulici u Repušnici.


Predstavnici Grada Kutine, gradonačelnik Zlatko Babić i pročelnik odjela za komunalni sustav Eduard Gelešić s direktorom Moslavine d.o.o. Mijom Šepakom i suradnicima, obišli su tijek radova u navedenim ulicama.

 „U Ulici kralja Zvonimira radi se vodovod  u duljini od 420 m, promjera DN 160 te se izvodi 7 kućnih priključaka na sustav odvodnje, u Ulici A.B. Šimića vodovod se izvodi u duljini od 381 m, promjera DN 90/110 te 27 priključaka na sustav odvodnje, u Ulici Ruđera Boškovića vodovod se izvodi u duljini od 600  m, promjera DN 110 s 33 priključka, u Ulici Miroslava Krleže u duljini od 751 m, promjera DN 110 te s 90 kućnih priključaka, a u Fumićevoj ulici u Repušnici  izvodi se kanalizacija u duljini od 1286 m, promjera DN 300, a broj priključaka na kanalizaciju na tom dijelu trase je 57 kom. Ovim putem pozivam sve naše sugrađane da što prije podnesu zahtjeve za priključenjem na vodovode i kanalizacije koje su u izgradnji“, rekao je gradonačelnik Grada Kutine Zlatko Babić. (izvor: www.kutina.hr)