Ivan Celjak predstavio kandidaturu za župana

“Motivacija za kandidaturu proizlazi upravo iz velike katastrofe koja nam se dogodila. Svjestan sam da sada, više nego ikada, našoj županiji i našim građanima treba jedan novi početak, ovaj put pravi početak, koji moj tim i ja možemo ponuditi  i realizirati”, istaknuo je Ivan Celjak, kandidat Hrvatske demokratske zajednice za župana Sisačko-moslavačke županije na predstavljanju svoje kandidature u Sisku.

„Otvaraju nam se značajni izvori financiranja, zato je ključno da ih sve skupa odgovorno i učinkovito iskoristimo za gradnju pravog početka.“ – istaknuo je Celjak predstavljajući svoj program “Zajedno gradimo novi početak” u kojem će se posebna pažnja posvećivati ulaganjima u poljoprivredu, zdravstveni sustav, obrazovanje, razvoj komtinentalnog turizma, mlade, sport.

Celjak važnom smatra koordinaciju s državnim institucijama, s mobilnim timovima koji su na terenu i prate potrebe stanovništva te informiranje ljudi o pravima i tijeku obnove.

Predstavljanju programa nazočili su predsjednici gradskih i općinskih organizacija HDZ-a, članovi stranke i simpatizeri, uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera. Podršku mu je dao i GO HDZ-a grada Kutine. 

Naslovna fotografija: Pixsell / Autor: Nikola Cutuk/PIXSELL

Fotografija na kraju teksta: https://www.facebook.com/hdz.sisak