Darko Petranović – novi predsjednik Radio kluba Kutina

Radio klub Kutina održao je izbornu skupštinu na kojoj je za novog predsjednika izabran Darko Petranović, a za tajnika Zdenko Bogadi. Pored članova kluba skupštini su nazočili i predsjednik Saveza radio klubova RH, Rolando Milin, gradonačelnik Kutine Zlatko Babić, predsjednik Zajednice tehničke kulture Kutina Zvonimir Lernatić i član izvršnog odbor Saveza Željko Vidović.
 Nakon podnesenog izvješća o radu, materijalnog financijskog izvješća od strane dosadašnjeg predsjednika Milivoja Uroića i Nadzornog odbora, novi predsjednik Kluba Darko Petranović upoznao je prisutne s planovima za ovu godinu. Plan se bazira na projektima koji su odobreni od strane Grada Kutine.

Na kraju Skupštine gradonačelnik Zlatko Babić pohvalio je rad udruge i napomenuo da je upoznat sa djelovanjem Radio kluba Kutina, a posebno s njihovom značajnom ulogom u kriznim situacijama.

Klub je osnovan i registriran davne 1952. godine i od tada neprestano radi i pomaže lokalnoj sredini u prevladavanju raznih situacija u nedostatku povezanosti i protoku po život vrijednih informacija, a naročito u vrijeme Domovinskog rata. Mlađi naraštaj kluba vrijedno radi na novim tehnologijama i prati njihov razvoj kako kod nas tako i u cijelom svijetu. (izvor:www.kutina.hr)