Adelina Ivković kandidatkinja za županicu

U subotu 6.ožujka na sisačkog Gradskoj tržnici prilikom organiziranog druženja sa simpatizerima i članstvom Narodna stranka – Reformisti predstavila je Adelinu Ivković, kandidatkinju za županicu Sisačko-moslavačke županije.

“U našoj županiji koja je mnogo toga proživjela, moramo uputiti poruku zajedništva, kako bismo ostvarili akcijske i intervencijske planove u obnovi i revitalizaciji života. Naša županija je na nekorektan način već dugo zapostavljena i ne smijemo dozvoliti da ostanemo samo statistika”- rekao je tom prilikom predsjednik Županijske organizacije Reformista i petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović.

Kandidatkinja za županicu Adelina Ivković je poručila da će opravdati povjerenje te kako dolazi iz privatnog, odnosno realnog sektora i ima veliko radno iskustvo. Svjesna je, kaže, golemog posla koji ju očekuje te dodala kako žene mogu preuzeti čak i više odgovornosti od muškaraca i podnijeti veće terete.  “Moramo izboriti svoje mjesto u još uvijek muškom svijetu, gdje su žene potplaćene i manje vrednovane. Kao županica borit ću se za prava žena i treba im dati adekvatno mjesto u društvu. Uskoro ću izaći u javnost s opsežnim razvojnim programom, kojim se osiguravaju radna mjesta, što je preduvjet opstanka ljudi na ovom području” –  rekla je Ivković.