Verica Pranjić dobila nagradu “Ponos Hrvatske”

I ove su godine Hrvatska radiotelevizija i dnevni list “24 sata” dodijelili nagradu „Ponos Hrvatske“ ljudima koji su obilježili prethodnu godinu svojom nesebičnošću. Ovogodišnja je dodjela posvećena herojima potresa i herojima zdravstva s obzirom na to da su potresi i pandemija COVID-19 obilježili 2020. godinu.

„Ponosni smo što je ove godine nagradu „Ponos Hrvatske“ osvojila naša zaposlenica, asistentica Verica Pranjić, koja već šest godina pomaže učenici Anamariji Blazinić u svladavanju izazova tijekom školovanja. Naša draga Verica godinama je Anamariji olakšavala čitanje sažimajući i oslikavajući lektire koje je potom Anamarija s radošću iščitavala. Radosni smo što je Veričin trud prepoznat i što je ponijela titulu „Ponos Hrvatske“.“ –poručili su iz Osnovne škole Zorke Sever Popovača.

Povodom tog događaja, ravnateljica Zvjezdana Martinec, obradovala je Vericu, Anamariju i razrednicu 8.b razreda Ivanu Bobinac-Culović, prigodnim buketima cvijeća. „Čestitamo Verici na osvojenom priznanju i radujemo se njezinim daljnjim uspjesima, kao i uspjesima naših ostalih djelatnika.“ – poručila je tom prilikom ravnateljica.