Roman Rosavec HDZ-ov je kandidat za gradonačelnika Popovače

Gradski odbor HDZ-a Popovača podržao je Romana Rosavca u kandidaturi za gradonačelnika tog grada. Roman Rosavec aktualni je zamjenik župana Sisačko-moslavačke županije Ive Žinića, a u proteklih nekoliko godina, obnašajući tu dužnost ukazivao je na problematiku moslavačkog kraja, slušajući prijedloge za promjenom i razvojem ovog kraja, zalažući se za obnovu cestovne infrastrukture, primarnu zdravstvenu zaštitu, obrazovanje i školstvo, ulaganja u poljoprivredne i turističke resurse kao i u poduzetništvo.

„Svakako mi je želja nastaviti taj rad, ali sada u mojoj Popovači, u mome gradu. Podršku stranke koja je stvorila Hrvatsku državu imam! To potvrđuju i ljudi iza mene, ali ono što posebno veseli je i podrška koju gotovo svakodnevno dobivam od naših sugrađana. To samo govori jednu činjenicu o meni, a to je da ne želim biti gradonačelnik jedne političke opcije već svih građana Popovače. Siguran sam da ću programom koji nudimo uspjeti u tim nastojanjima“ – istaknuo je Rosavec dodavši kako vjeruje da se zajedničkim dijalogom, međusobnom tolerancijom i solidarnošću može doprinijeti daljnjem razvoju ovoga grada.

„U nove pobjede s novom generacijom i novim idejama!“ – poručio je kandidat za gradonačelnika Grada Popovače Roman Rosavec.