Destinacijski menadžment Zrin ponovno na staroj adresi – novi početak za turizam SMŽ

Destinacijski menadžment Zrin čije je sjedište u Sisku, preselio je na staru adresu S. i A. Radića 8b, zbog oštećenja poslovnog objekta u Rimskoj 11. Tijekom razornog potresa, statika zgrade iz 1861. ozbiljno je narušena, te je označena crvenom naljepnicom, što djelatnicima onemogućuje daljnji rad unutar tog objekta.

„Vjerujemo kako će sezona nakon pandemije i potresa donijeti nove početke i novi smjer djelovanja u razvoju turizma u Sisačko-moslavačkoj županiji. I dalje ćemo obuhvaćati sva prirodna i kulturna dobra u jednu cjelinu, privlačnu hrvatskim građanima i svima onima koji su našu destinaciju posjećivali proteklih godina, a osobito onima koji nam tek planiraju doći.

Mi ne odustajemo unatoč stradanjima naše prelijepe Banovine čije blago se tek počelo prepoznavati i dobivati na svojoj važnosti. Ovaj potres smatramo začetnikom nove poslovne klime i ulaganja u turizam koji će potresom pogođene krajeve okruniti sadržajima privlačnim za sve uzraste.

Gradovi će se izgraditi, kulturna dobra obnoviti, a ljudi će se vratiti svojim domovima. No, ono što nam nitko ne može oduzeti, pa čak ni ovaj potres, naše je naslijeđe – priče, predaje i predivna priroda koja nas je podsjetila da je moramo slušati, a ne biti njeni gospodari.

Pozivamo vas i ove, nadasve izazovne 2021. godine, da dođete k nama i upoznate naše krajeve jer i oni su dio Lijepe naše. Čekaju vas naša Posavina, Pokuplje, Moslavina, Slavonija, Kordun, Pounje, Park prirode Lonjsko polje, rijeke, vinogradi i naša Moslavačka gora. Doživite čari sela, odmora u tišini uz turističke objekte i sadržaje prilagođene vašim željama. Čekamo vas!“ – poručuju iz Destinacijskog menadžmenta Zrin.