PUNK ide dalje

U poduzetničkom inkubatoru Kutina – PUNK svi su poslovni prostori po povoljnim uvjetima ustupljeni na korištenje poduzetnicima, većinom je riječ o start up tvrtkama ili tvrtkama koje su na tržištu kraće od tri godine.
Uz povoljnu cijenu najma Tomislav Kojundžić, direktor RA Mrav koja upravlja PUNK-om ističe i ostale pogodnosti koje privlače mlade poduzetnike u PUNK.

Tomislav Kojundžić, direktor RA Mrav Kutina

Ivan Kvesić, mladi ing. strojarstva u PUNK-u je pronašao sve što mu je potrebno za realizaciju njegove poduzetničke ideje zbog koje je osnova tvrtku Bim sustavi.

Ivan Kvesić, osnivač i direktor “Bim sustavi”

Pametne kuće sve su traženije u Hrvatskoj. Josip Erdelji u tom području ima velikog iskustva te tu vidi svoju priliku za uspješno bavljenje poduzetništvom. On je u PUNKU dobio posljednji slobodni poslovni prostor za svoju novoosnovanu tvrtku za optimizaciju pametnih kuća Teem automatizacija.

Josip Erdelji, osnivač i direktor “Teem automatizacija”

Nakon obnove zgrade nekadašnjeg komiteta, popularne Kockice u Hrvatskih branitelja 2, uz RA Mrav u zgradi je sada aktivno još 30 tvrtki mladih poduzetnika. Gradonačelnik Kutine zadovoljan je postignutim te najavljuje proširenje PUNK-a.

Zlatko Babić, gradonačelnik Kutine

U obnovu zgrade u ulici Hrvatskih branitelja 2 u Kutini do sada je uloženo 8.5 mil. kn.