Radovi u EU projektu Aglomeracija Kutina

Građevinski radovi izgradnje vodovodne mreže i sustava odvodnje na području Grada Kutine u EU projektu započeli Aglomeracija Kutina su 20. listopada u naselju Gojlo 20. listopada.
Radovi u Gojlu su završeni te su nastavljeni u mjestu Ilova, izvijestio je Mijo Šepak, direktor Moslavine d.o.o., koja je nositelj EU projekta Aglomeracija Kutina.

Mijo Šepak, direktor Moslavine d.o.o.

Mještani Ilove zadovoljni su što nakon desetljeća čekanja sada mogu reći da voda dolazi u Ilovu, rekao je Dražen Zerić, predsjednik VMO Ilova.

Draže Zerić, predjsednik VMO Ilova

Gradonačelnik Kutine Zlatko Babić, prilikom obilaska radova u Ulici Ivana Bonjaja podijelio je zadovoljstvo s mještanima Ilove te je zamolio sugrađane za strpljenje. „Aglomeracija Kutina najveći je infrastrukturni projekt u povijesti Grada Kutine. Gradnja vodovodne i kanalizacijske mreže trajat će tri godine i svi moramo biti strpljivi.“, naglasio je Zlatko Babić i dodao:

Realizacijom projekta Aglomeracija Kutina sva će naselja na području grada Kutine dobiti vodovodnu mrežu i sustav odvodnje te će biti izgrađen i biološki pročišćavač otpadnih voda u Kutini. Ukupna je vrijednost projekta oko 500 mil. kn, a rok završetka radova je tri godine.