Odlukom stožera Kutina ipak bez klizališta ove godine

Na temelju Odluke Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije ove godine na Trgu dr. Franje Tuđmana u Kutini neće biti postavljeno klizalište. 

Grad Kutina je izvršio sve potrebne pripreme, prije nekoliko dana poručili su kako su spremni osigurati sve potrebne mjere prevencije, pridržavati se uputa nadležnih Stožera te ukoliko bude potrebno, osigurati i covid redare. No, u Odluci Stožera SMŽ je navedeno kako klizalište neće moći biti postavljeno radi pogoršane epidemiološke situacije. 

“Izrazito mi je žao što ove godine neće biti klizališta koje je svih ovih godina bilo središnja točka naše Božićne čarolije te je bilo na radost svih uzrasta u gradu Kutini. Kao Grad učinili smo sve što je bilo u našoj moći, zaista nam je cilj raditi za dobrobit cijeloga grada i omogućiti svima nama vedrije blagdane, no nažalost radi odluke Stožera neće se postaviti klizalište na Trgu” poručio je i gradonačelnik Grada Kutine Zlatko Babić. 

Nadamo se, unatoč svemu, kako će i ove godine Božić biti u ozračju optimizma, zajedništva i obitelji koje čak ni korona ne može “ukrasti”.