Svi sveti u Popovači i Velikoj Ludini – raspored misa i blagoslov groblja

Povodom blagdana Svih svetih atrij crkve u Popovači biti će otvoren tijekom dana te vjernici mogu nabaviti lampaše, a dobrovoljni prilog mogu ostaviti u škrabici.  Ulaz u crkvu je 5 minuta prije početka svete mise, uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera. Na sam blagdan Svih svetih svete mise u župnoj crkvi su u 8 i 11 sati, a potom će se župnik uputiti na groblje na zajedničku molitvu kod križa. Nakon zajedničke molitve je pojedinačni blagoslov grobova. Na Dušni dan, spomendan svih vjernih mrtvih, sveta misa je u 18:30 sati.

U Župi Ludina svete mise na blagdan Svih svetih također su u 8 i 11 sati, a u 10 sati će se na Mjesnom groblju Mala Ludina, kod centralnog križa položiti vijenac i pomoliti za sve pokojnike. Također, položiti će se vijenac i pomoliti na groblju branitelja Marijana Lovrenčića, a pojedinačnog blagoslova grobova neće biti.  Na Dušni dan, sveta misa je u 18 sati.

Pojedinačnog blagoslova neće biti niti u Župi Voloder. Tamo su svete mise u 8:30 u Donjoj Gračenici, u 9:45 u Gornjoj Gračenici, u 11 sati u Voloderu, a potom će se s početkom u 12:30 sati na Mjesnom groblju u Voloderu održati molitva i zajednički blagoslov groblja.  Na Dušni dan sveta misa će biti u 17 sati u Gornjoj Gračenici, a u 18 sati u Voloderu.

Vezano uz Župu Osekovo, svete mise nakon kojih će uslijediti i kratki blagoslov na mjesnim grbljima biti će na blagdan Svih svetih u 9 sati u Strušcu, u 10 sati u Potoku, a u 11 sati u Osekovu. Na Dušni dan misa u Potoku će biti u 9 sati, u Strušcu u 10 sati, a u Osekovu u 11 sati.

U Župi Jelenska sveta misa na blagdan Svih svetih je u 11 sati, a potom je i zajednički blagoslov kod križa na groblju. Na Dušni dan sveta misa će biti u 9 sati.