Jesen u OŠ Popovača

Završetkom nastave na daljinu  učenike OŠ Popovača dočekalo je iznenađenje. Zadrugari su uredili školu u jesenskom ruhu. 

Vjeroučiteljica Klara Markešić istaknula je kako se ideje rađaju spontano.  Budući da je za uređenje potrebno puno rekvizita, kreativnosti i mašte, učenici su saznali kako je  učiteljica Snježana Šket velika kolekcionarka, rizničarka i čuvarica kulturne baštine te da upravo ona prikuplja i nesebično daje na raspolaganje većinu rekvizita, koje se ovisno o prigodi, izlaže u školi. Dio materijala potrebnih za predivne jesenske dekoracije nabavila je škola, dio sredstava pripada UZ „Jelenak“, a tikve je donirala učiteljica Željka Šimić.

Budući da je ovo vrijeme obilježeno pandemijom, do pandemije ukrase su izrađivali zadrugari i voditelji zadružnih sekcija, a zbog novonastalih prilika i sigurnosnih mjera, učitelji su potom preuzeli sav posao na sebe. Svojim radom uspjeli su obradovati učenike i ostale djelatnike škole te svakodnevni prostor učiniti posebnim, ugodnim i veselim.