Danijela Makoš Repaja sudjelovala na 36. Susretu likovnih stvaralaca HSK

U izazovnoj 2020. godini i specifičnoj epidemiološkoj situaciji, Susret likovnih stvaralaca po prvi puta je, u svom 36. izdanju, održan online. Susret je u virtualnom okruženju okupio brojne hrvatske likovne udruge i autore, a u programu su uživo proglašeni ovogodišnji dobitnici priznanja i nagrada HSK-a uz javljanja i razgovore sa članovima Povjerenstva i dobitnicima nagrada.

Ovogodišnji 36. Susret likovnih stvaralaca rezultat je tradicionalnog likovnog natječaja Hrvatskog sabora kulture na koji je ove godine pristigao čak 301 rad: 272 rada iz 22 prijavljene likovne udruge i 29 radova samostalno prijavljenih autora.

Članovi Prosudbenog povjerenstva likovnog natječaja bili su Sonja Švec Španjol i Damir Facan Grdiša, koji su pregledavši sve pristigle radove, odabrali ovogodišnje dobitnike nagrada i pohvalnica HSK-a te radove za online 36. Susret likovnih stvaralaca i virtualnu izložbu Susreta.

Odlukom Prosudbenog povjerenstva za online izložbu odabrano je ukupno 78 radova, a među njima se našao i rad „Mudante na kalama“ Danijele Makoš Repaja, članice PULS-a „Moslavački štrk“.