Udruga keramičara „Terakota“ sudjeluje u Tjednu cjeloživotnog učenja

U sklopu Tjedna cjeloživotnog učenja u Pučkom otvorenom učilištu Udruga Terakota organizira radionice za djecu. Dio je to njihovog projekta „GLINA-IGRA I STVARANJE“, koji je samo jedan od njihovih projekata. Prisjetimo se da su prošle jeseni svoje radove u sklopu projekata „Glina- tradicija koja spaja“, te „Glina i ekologija“ svečano predstavili u Galeriji Muzeja Moslavine.

Baviti se keramikom i sudjelovati u svakom koraku toga procesa veliki je izazov koji se lako pretvara u ljubav i ostvarivanje vlastitih ideja s konkretnim rezultatima u vidu dojmljivih ukrasnih i uporabnih predmeta.
 

Uz odrasle kroz Udrugu Terakota prošla su i mnoga djeca koja su aktivno sudjelovala, zajedno s roditeljima u izradi predmeta od gline. „Terakota“ koja ima prostor u Pučkom otvorenom učilištu pridružuje se Tjednu cjeloživotnog učenja putem radionica za djecu predškolskog i školskog uzrasta na kojima mogu sudjelovati s članovima obitelji. Radionice počinju od 5.10.2020, a zainteresirani se mogu javiti na telefon 098/281 797. Prilikom prijave dobit će upute o načinu rada koji je u skladu s epidemiološkim mjerama.