U obnovljenoj kuglačkoj dvorani Sportskog centra Kutina treniraju 4 kluba

Kuglačka dvorana u kutinskom Sportskom centru obnovljena je  prošle godine i članovi kuglačkih klubova ju koriste za svoje treninge. Riječ je o specijaliziranoj dvorani s odvojenim stazama. Kuglana ima 6 potpuno novih staza uz svu potrebnu  najsuvremeniju opremu i infrastrukturu kako bi zadovoljila sve natjecateljske standarde. Dokaz kako se ovdje zaista radi o vrhunskoj dvorani govori i podatak da u njoj treniraju 4 kuglačka kluba (KK KUTINA, ŽKK MOSLAVINA, KK CIGLENICA – CIGLENICA i KK SLAVONAC – LIPOVLJANI) te u listopadu započinju i kuglačke lige.

 Korištenje vrhunske kuglane moguće je i u privatnom aranžmanu za samo 40 kn po satu, a sve kako bi potaknuli sugrađane na nove discipline, održavanje socijalne distance te ponudili dodatne sadržaje u gradu Kutini.
  Iz Sportskog centra Kutina poručuju kako će njihovo stručno osoblje svakako pomoći svima, uputiti ih u „tajne“ kuglanja te informirati sve posjetitelje o ostalim sadržajima koji se mogu koristiti u sklopu Sportskog centra.

Radno vrijeme kuglane je od 8 – 23h svakim danom, a  ostali podaci o Sportskom centru mogu se pronaći na https://www.sportskikt.hr/ dok o ostalim sadržajima u ponudi možete pročitati na https://www.sportskikt.hr/slobodni-sadrzaji/