Sportski vikend

Proteklog vikenda igrala su se redovna prvenstvena kola u natjecanjima nogometaša. Nogometaši kutinske Moslavine, članovi 4. hrvatske nogometne lige Središte Zagreb, gostovali su u Odranskoj Obriježi i od domaćeg Dinama izgubili 2:0. Juniori i kadeti Moslavine bili su domaćini vršnjacima iz Jaske. Na domaćem terenu Gradskog stadiona u Kutini juniori su pobijedili sa 2:0, a kadeti sa 6:1.

U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi Vatrogasac je u Husainu izgubio od Libertasa 0:8, u Topolovcu je TŠK sa 7:1 porazio Dinama iz Osekova, u Velikoj Ludini su Sokol i Metalac iz Siska odigrali neriješeno, 2:2. U Popovači je Moslavac izgubio od BSK sa 0:2. U Repušnici je Mladost izgubila od Sloge iz Jazavice sa 1:3. Voloder je bio slobodan.

U Drugoj županijskoj nogometnoj ligi u Kutini je Matija Gubec poražen od Metalca iz Međurića sa 0:5, u Strušcu je Naftaplin bio bolji sa 2:1 od Garića iz Ilove, Šartovac je pobijedio Lokomotivu iz Kutine sa 2:0, Sloga u Potoku je bila bolja sa 3:1 od Strijelca iz Banove Jaruge. U Donjoj Vlahiničkoj Ekonomik je pobijedio Dinamo iz Jamarica sa 6:4, a u Gornjoj Jelenskoj Jelengrad je bio bolji sa 6:4 od Moslavine iz Donje Gračenice. Utakmica Dinamo Krč – Mladost Gornja Gračenica nije odigrana jer je Dinamo iz Krča odustao od natjecanja.(I.G.)