Rezultati nogometnih utakmica

Proteklog vikenda igrala su se redovna prvenstvena kola u natjecanjima nogometaša. Izdvajamo rezultate moslavačkih klubova. Nogometaši kutinske Moslavine, članovi 4. hrvatske nogometne lige Središte Zagreb, bili su domaćini nogometašima Slunja i na Gradskom stadionu u Kutini izgubili rezultatom 1:2. Juniori i kadeti Moslavine gostovali kod momčadi ZET-a u Zagrebu. Juniori su odigrali neriješeno, 1:1, a kadeti su pobijedili sa 2:7.
U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi Voloder je poražen na gostovanju u Lekeniku sa 4:3. Metalac je u Sisku pobijedio Mladost iz Repušnice sa 10:0. U Budaševu je BSK bio bolji od Sokola iz Velike Ludine sa 3:2. Vatrogasac iz Husaina je na gostovanju u Osekovu pobijedio Dinama sa 0:2. Moslavac iz Popovače bio je slobodan.
U Drugoj županijskoj ligi Jelengrad je u Gornjoj Jelenskoj pobijedio Naftaplin iz Strušca sa 7:2, Moslavina je u Donjoj Gračenici bila bolja od Ekonomika iz Donje Vlahiničke sa 2:1, u Jamaricama je Dinamo pobijedio Dinama iz Krča sa 3:1, Mladost je u Gornjoj Gračenici bila bolja od Sloge iz Potoka sa 2:3. U gradskom derbiju u Kutini Lokomotiva je izgubila od Matije Gubca sa 0:1 dok je Metalac u Međuriću pobijedio Garića sa 6:1. Utakmica u Banovoj Jarugi između Strijelca i Šartovca je odgođena.