Raspored nogometnih utakmica

I ovog vikenda nastavljaju se prvenstvena natjecanja nogometaša. Izdvajamo utakmice moslavačkih klubova. Kutinska Moslavina, u subotu, 25. rujna, od 16 i 30 sati, na Gradskom stadionu u Kutini dočekuje momčad Croatije. Juniori i kadeti Moslavine u nedjelju, 26. rujna, gostuju u Novskoj kod momčadi Libertasa.
U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi u subotu se u Sisku sastaju Metalac i Moslavac iz Popovače te u Topuskom Topusko i Vatrogasac iz Husaina. U nedjelju igraju u Budaševu BSK i Voloder, u Novskoj Sloga i Sokol iz Velike Ludine, u Selima Hajduk i Mladost iz Repušnice te u Osekovu Dinamo i Frankopan iz Galdova.
U Drugoj županijskoj nogometnoj ligi u nedjelju igraju u Donjoj Gračenici Moslavina i Naftaplin iz Strušca, u Jamaricama Dinamo i Jelengrad iz Gornje Jelenske, u Gornoj Gračenici Mladost i Ekonomik iz Donje Vlahiničke, u Kutini Lokomotiva i Sloga iz Potoka, u Međuriću Metalac i Šartovac te u Ilovi Garić i Matija Gubec iz Kutine. Slobodan je Strijelac iz Banove Jaruge. Sve utakmice počinju u 17 sati.