WiFi4EU besplatni internet u Kutini

izvor: www.kutina.hr
Potpisan je Ugovor o Instaliranju bežičnog interneta u Kutini prema natječaju WIFI4EU ukupne vrijednosti 118.560,69 HRK (s PDV-om).
Ugovor je potpisan između Grada Kutine i Callidus GRUPA d.o.o. iz Zagreba nakon provedenog postupka nabave u kojem je ponuda ove tvrtke ocijenjena kao najbolja.
Prema ugovoru na području Grada Kutine će se isporučiti WIFI opreme i instaliranje bežičnog interneta prema natječaju WIFI4EU od izvršne agencije za inovacije i mreže (INEA). INEA sufinancira spomenuti projekt do 15.000 EUR (s uključenim PDV-om) dok će se preostali iznos financirati iz proračuna Grada Kutine.

Za građane i posjetitelje Kutine realizacijom ovog ugovora bit će omogućen pristup besplatnom bežičnom internetu na području grada Kutine, odnosno na Trgu dr. Franje Tuđmana, Trgu Kralja Tomislava, Sportskog centra te Kluba mladih Barake.

Direktor Callidus GRUPA d.o.o Goran Ranogajec zahvalio se Gradu na povjerenju. „Do sada smo odradili sedamdesetak sličnih projekata diljem Hrvatske te se nadam uspješnoj realizaciji projekta i u Kutini“ rekao je g. Ranogajec.

„Drago mi je da kao Grad realiziramo projekt poput Wifi4EU te da će i građani i posjetitelji grada Kutine moći pristupiti internetu, pregledavati razne sadržaje ali i informirati se o našem gradu“ rekao je gradonačelnik Grada Kutine Zlatko Babić.