Uređeno dječje igralište na Trgu dr. Franje Tuđmana

Dovršen je projekt proširenja i opremanja dječjeg igrališta na trgu dr. Franje Tuđmana u Kutini. Izvršeni su pripremni radovi, postavljanje igrališne i urbane opreme, postavljanje lijevane gumene antitraumatske podloge. Igralište je nadopunjeno spravama za predškolsku i mlađu školsku djecu trostruka klackalica, penjalica mreža, njihalica na jednoj opruzi, tobogan slonić, edukativni pano, vrtuljak) kako bi se ostvarilo okruženje za igru zanimljivu i dostupnu svim dobnim skupinama. 


 Ukupna vrijednost izvedenih radova u koju su uključeni pripremni radovi, nabava igrališne i urbane opreme, postavljenje podloge na dječje igralište iznosi 195.000,00 kn.

  “Kako bi najmlađi sugrađani mogli uživati u bezbrižnoj igri uređeno je još jedno igralište u našem gradu. Novim spravama htjeli smo potaknuti igru i najbolje iskoristiti prostor na  Trgu. U kratkom roku prošireno je postojeće igralište na površini od 100 m2 i postavljene su nove sprave za najmlađe” rekao je gradonačelnik Grada Kutine Zlatko Babić.(www.kutina.hr)