U 2020. godini uloženo je oko 40.000,00 kn u radove na Društvenom domu u IIovoj.

izvor: www.kutina.hr
Gradonačelnik Grada Kutine Zlatzko. Babić u pratnji suradnika; pročelnika UO za gospodarstvo g. Hrvoja Krmelića, pročelnika Ureda gradonačelnika g. Roberta, Kolenca, predsjednika MO Ilova g. Dražena Ferića te vijećnice Gradskog vijeća Grada Kutine g. Ruže Gačić obišao je Društveni dom u Ilovoj te dječje igralište.
U 2020. godini uređen je sanitarni čvor, popravljeni su žljebovi na Društvenom domu te su popravljena i ulazna vrata kako bi spomenuti Dom mogao što bolje služiti građanima za razna druženja i aktivnosti koje se provode u prostoru Doma.
“Jedan po jedan društveni dom na području grada Kutine se sanira, unapređuje te postaju adekvatni prostori za sve aktivnosti sugrađana. Ulaganjima u prigradska naselja, infrastrukturu te poboljšanje uvjeta života nastoji se revitalizirati spomenuta naselja, potaknuti doseljavanje u sama naselja te ostanak u njima. Iako je još dosta posla pred nama, nadam se u skladu s vremenom kako ćemo ulaganjima u sva naša prigradska naselja omogućiti našim sugrađanima bolje uvjete života” rekao je gradonačelnik Grada Kutine Zlatko Babić.